Hódítási állapot !

Friss topikok

  • dondody: Kitettem a linketeket a céhem blogjára. Nem várom el a viszonzását. Csak figyelmet érdemel a figye... (2011.04.06. 15:18) Derion Serege Bemutato' video' !
  • Adri <3: Jók a képek! :) Csak akor még kicsi volt a karim és nem tudtam meg nézni Ardir-ban :( (2011.01.01. 22:02) Tüzijáték !
  • Adri <3: Sziasztok nagyon jó lettek a Derion Seregé-nek a videói!:)Főleg a valódi arc!:) Jó a zene ott és j... (2011.01.01. 21:40) Üdv !
  • Tamás24: Kis ritkaságot mutatnék be. kepfeltoltes.hu/view/101231/ritkas_g_www.kepfeltoltes.hu_.png (2010.12.31. 14:43) Szövetse'g
  • SweetCute: @anol: Ömmm... Mit akar ábrázolni a rajz? (2010.11.01. 16:27) 1 érdekes ábra !

Szövetse'g

DerionSerege 2010.08.17. 22:51

Sziasztok, ebben a bejegyze'sben le fogjuk fektetni a Szövetse'g alapjait !

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://derions.blog.hu/api/trackback/id/tr882229244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ART 2010.08.21. 14:59:24

A szó elszáll az írás megmarad!
Mondható hogy Derionba sok szövetség volt már, de egy se volt hosszú életű... Santaangel, barátunknak teljesen jó meglátásai vannak és jó ügyön dolgozik! Ám a Derioni egység kicsit még várat magára! De ígérem rajta vagyok az ügyön, mert nekem is szívügyem hogy Derionba egység jöjjön létre, és véleményem szerint a kérdés nem az mikor, hanem hogy létrejön e?!
Rengeteg oka van hogy már a szövetség gondolata is elég morbidnak tűnik minden nagy céh vezetője számára, hisz annyi az ellentét és a múlt dolgain való rágódás hogy már szinte esélytelennek tűnhet Derion összefogása! Véleményem szerint Derion céheinek sokat kell még változnia és alakulnia, az ő véleményük szerint meg a DS-nek kellene megváltoznia! Mindazonáltal, nem ez az oka hogy nem most keresem fel, Derion nagy céheit! Egy igen összetett szövetségen dolgozunk már rég óta, amit jövő héttől el is indítunk, egy szövetségen mely nem az alapján működik hogy a tenyerünkbe köpünk és kezet fogunk, majd megegyezünk te jobbra én balra! Technikailag az a baj átlagosan Derionban egy szövetségnél, hogy megegyezés alapján működik. Ezzel az a baj, hogy senkit nem köt semmi, mindenki addig van egy szövibe, míg kap valamit, ha már a másikért kell tennie kilép belőle...., Ez így nem működik! Egy komoly szabályzatra van szükség a tagok sérelmeinek, és a szövetségesek egymáshoz fűződő viszonyának kezelésére! Ezt alakítjuk ki, most kisebb szövetségeseinkkel akikben megbízunk, míg minden más céh elvesztette bizalmunkat! Ha ez a rendszer működő képes lesz, rátérhetünk egy nagyobb Derioni összefogásra mely ez alapján működik majd! Ennek köszönhetően szövetségeseinkkel, jóval nagyobb eredményeket fogunk elérni a világtérképeken, mint arra bárki is számítana, és mint azt a DS valaha is, elérhetné önmagában!Tehát erősödik a mezőny Valoriánok:) készüljetek, nem mindig fogtok unatkozni, tf-en :) !
süti beállítások módosítása