Hódítási állapot !

Friss topikok

  • dondody: Kitettem a linketeket a céhem blogjára. Nem várom el a viszonzását. Csak figyelmet érdemel a figye... (2011.04.06. 15:18) Derion Serege Bemutato' video' !
  • Adri <3: Jók a képek! :) Csak akor még kicsi volt a karim és nem tudtam meg nézni Ardir-ban :( (2011.01.01. 22:02) Tüzijáték !
  • Adri <3: Sziasztok nagyon jó lettek a Derion Seregé-nek a videói!:)Főleg a valódi arc!:) Jó a zene ott és j... (2011.01.01. 21:40) Üdv !
  • Tamás24: Kis ritkaságot mutatnék be. kepfeltoltes.hu/view/101231/ritkas_g_www.kepfeltoltes.hu_.png (2010.12.31. 14:43) Szövetse'g
  • SweetCute: @anol: Ömmm... Mit akar ábrázolni a rajz? (2010.11.01. 16:27) 1 érdekes ábra !

A Háború

DerionSerege 2010.06.18. 11:52

Sziasztok , ebben a cikkben azt szeretném hogy ha megtárgyalnak a taktikákat és a háborúval kapcsolatos dolgokat !

Pl: Milyen egy sikeres védés ? A felállás , a patrónus Heal/Bubi stb.

Milyen a sikered támadás ? Port/Valor ruha, Kapu nyitás stb.

http://www.gatesofandaron.com/img/screenshots/screenshot7.jpg

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://derions.blog.hu/api/trackback/id/tr152091187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ART 2010.06.18. 13:01:01

Néhány gondolatot, megosztanék céhtársaimmal, a csatával kapcsolatosan! Bár egy kialakulóban lévő kis csapat vagyunk, sok kis taggal, szép ellenállást tanúsítottunk a tegnapi nap folyamán is. Amit meg kell értenie minden kis szintül tagunknak, hogy bár lövéseik, és aoe-ik, nem sebzik a 70+ -os karaktereket, részvétük elengedhetetlen a csatákon. A kisebb karaktereinknek, vakítani butítaniuk kell, esetleg healelni, buffokat leszedni! Ezzel jobban ártanak az ellenségnek, mint bárhogy másképp. Erre kell minden kisebb karakternek rászoknia! Olyan kis, csapatnak mint a miénk, nem szabad az erőit megosztania, sajnos emiatt nem tudunk, több frontos harcokat vívni. Együtt kell maradnunk, akár támadunk akár védünk, és nem szabad előre rohannia senkinek. Az hal meg leghamarabb, aki kilóg a sorból. Íjász:ne álljon meg, mozgásba legyen, nem a csapat elején kolbászol, kardal a kezében hanem hátul áll, és teszi a dolgát! Pap: nem elöl áll és egyedül megy az ellenségnek, hanem a csoport közepén, előre aoe-zik, áldozással(bubi), ellenséges aoe-ba bemehet hogy még előrébb tehesse az aoe-t, így nyomulhat a csapat előre! Mágusok: szintúgy mint a papok! Éjjeljárók,Harcosok: az ő szerepük változó, aszerint, hogy támadunk, vagy védünk. Támadásnál, éjjeljáró bemehet az ellenséges vonalak mögé láthatatlanul, míg a harcosok, átmehetnek az ellenség aoe-jén, bár ezt nem ajánlom! Jobb ha a harcosok, védik a papokat, mágusokat. Míg az alvajárok ha beosontak az ellenség közé, nem egy embert butítanak, hanem terület vakítást alkalmaznak! Mivel az ellenség is csapatot alkot, egy az ellenséges csoportba elengedett területi butítás, teljesen széttudja verni csapatukat! Még mielőtt a csoportjuk újra összeállna, kellene szétverni az ellenséget! Megidézők: lassítsanak, és képesség blokádot alkalmazzanak kis szinteken, nagyobb szinten rendelkeznek egy nem gyenge területi aoe-val, és a nélkülözhetetlen védelmi kristállyal.-ami főleg védésnél elengedhetetlen! 6-dik érzék feltétele kötelező mindenkinek aki rendelkezik ezzel a képességgel! Védekezésnél, a harcosok, és az éjjeljárók is, papokat, mágusokat, íjászokat, védik, nem rohangásznak előre-ha az ellenség akar valamit, jöjjön át az aoen!

anol 2010.06.21. 13:05:18

@ART: Tejjesen igaz amit írtal ART!!!

Szerintem mindenki figyeljen azokra a dolgokra amiket ART írt!!!

ART 2010.06.21. 13:35:18

A Valorianok csak és kizárólag 100-szoros túlerőjükkel tudjak, biztosítani a győzelmet! Ami nem feltétlenül szégyen, hisz olyan egységet alkotnak, amit a Derioni oldal csak legmerészebb álmaiban dédelget! Így nekünk maradt a kifinomultabb harcmodor! Amit viszont hiába sajátítunk el egyedül! Valorián oldalon bár jóval több játékos van, mégis a világtérképen, kb:6 céhet figyelhetünk meg! Ennyit mi is tudnánk biztosítani, ha összefognánk végre!A csatát az nyeri, aki egy adott helyen és időben több embert tud, mozgósítani.A Valorián szövetség miatt ez az oldal a Valorián oldal! Amit meg kell értenünk, hogy ha összefogunk, sokkal nagyobb sikereket érhetnénk el. Még akkor is ha a Valoriánok 2 szer annyian lennének, nagyobb szintű karakterekkel! Amit nap mint nap tapasztalunk, 2 szer annyi Valorián, nem okoz egyikünknek se gondot!

ART 2010.06.23. 11:16:01

@ART:A háború képe megváltozott! És egy igen ellenszenves, eredmény orientált játék képe kezd kibontakozni, Derioni és Valorián céhek között! Aminek a lényege, hogy az északi várakat mind a Hunters, mind a Nightmer véttelenül hagyja, és a FightClub Kree céhek, ezen várakat befoglalják, majd oda vissza megy a dolog! Míg délen, a Valkyre, és a Lord of Andaron, több kisebb Valiran céhvel ezt a kis időt próbálják kibekkelni. Ők is feladnak várakat, de beállnak védeni is! Hogy ez miért baj? Mert míg Derioni oldalon a Kreen, és a FightClub-on kívül az összes céhnek maximum egy vár jut, aztán kapja aki marja, a Valoriánok sokkal jobban járnak!
Ezen helycserés támadások 10perc alatt lezajlanak, míg 1-1 vár nem jut délen számunkra, ahova beáll védeni a Hunters, Nightmer, Lord of, és a Valkyre, és meg sokan mások! Ezen várak bevehetetlenek, és 5 perc alatt, egy védett Valkyre várat, szintén nem lehetséges befoglalni....Szóval a kastély érdekében, mindenki más hoppon marad, a baj csak az hogy erről minket nem értesítettek....Azonban, ami számunkra örömteli, hogy mindezt nem hagyjuk sokáig, hisz egy valószínűen jól működő szövetség első magvait, ültettük el. Ezen szövetség, részt fog kérni, ha minden jól működik 1héten belül, a világtérkép szeletkéjiből. És nem fogja engedni a helycserés támadások, ilyetén való alkalmazását!

ART 2010.06.25. 15:38:23

@ART: Hosszadalmas egyeztetés után, végre elindulhatunk első közös akciónkra hamarosan, szövetségesünkkel. Elsődleges célunk a csapatépítés, vagyis várak bevétele, összeszokás a harcokban a két céhnek, illetve céhen belül. Megakadályozni a 2 mp-es foglalásokat északon, hogy aki erős céhnek tartja magát megtanuljon végre védeni is. Ezzel megállítani a déli várakba való bezsúfolódást. És persze kipukkasztani azt az állom buborékot, amit pár céh dédelget önnmagáról. A Valóriánok ellen erő kell, mert ők erősek, itt Derionban a Kree-n kívül nem hiszem hogy bármelyik céh erősnek nevezheti magát. Itt az ideje felébredni! Összefogni, erős csapatot építeni, a kastélyról szőtt állom csak ezután következhet! Jelenleg a Kree-n kívül kastélya csak annak lesz, aki ellen a Vlórián nem védekezik! Célunk ezen is változtatni!

ART 2010.06.30. 11:49:55

@ART: Örülünk hogy szövetségbe lehetünk a Dreamcatcher cehvel, és tagjaival. Teljesen kiegyensúlyozott szövetség ez, melynek célja főként egymás fejlődésének segítése. Már pár nap után sokat tanulhattunk egymástól. Több cehet felkerestünk, velük a szövetség egyenlőre nem jött létre, ennek oka hogy ez egy kölcsönös segítségen alapuló szövetség . Vagyis szövetségesünknek, ahogy ő nekünk minden egyes nap szeretnénk biztosítani a vár védésért foglalásért, járó pontokat jutalmakat! És egyenlőre, 2 nél több cehnek ezt nem tudjuk biztosítani! Ami a felkeresett ceheket illeti, nem felejtetük el őket és egy egy alkalommal szívesen segítenénk nekik. Továbbá a későbbiekbe számítunk rájuk is! Csupán nem szeretnénk olyan szövetséget, amibe egyik fél segíti a másikat és ez nem kerül viszonzásra. Hozzászólnék Derion dolgaihoz is! Nagyon örülök annak, hogy ami korábban elképzelhetetlen volt, szövetségek alakulnak ki több céh között. Több kis szövetség van, de ez szerintem az első lépés egy nagyobb összefogáshoz. Már csak meg kell tanulnunk beszélgetni egymással, amihez ez a blog kellő segítséget is nyújthat. Ha a viszonyok céheink közt rendeződnek, készen fogunk állni Valoriánok, hogy megkezdődjön egy egyenrangú harc a területekért... :) Éljen Derion!
süti beállítások módosítása